Discussion:
CompuHulp - computerondersteuning voor particulieren in Assen en omgeving.
(too old to reply)
Gerard Dekker
2005-11-11 23:36:43 UTC
Permalink
CompuHulp - Voor een goed contact met uw pc!

Wellicht bent u meer afhankelijk van pc dan u zou willen. Denk maar eens aan een dagboek die u bijhoudt op uw pc, aan huiswerk van de kinderen, mailen, telebankieren, de administratie van uw zaak of voor de ontspanning. Het zou een drama zijn als de pc het niet meer zou doen! Een eigen systeembeheer zou ideaal zijn, maar is qua financiƫn niet haalbaar. Toch is er een oplossing! Ik ben namelijk gespecialiseerd in installatie, reparatie, upgrade van pc's en in webdesign!

Ik zorg ervoor dat u over de juiste middelen beschikt om goed te kunnen werken en te blijven werken. Bovendien ben ik betaalbaar en maak met u heldere afspraken.

Waarvoor kunt u CompuHulp inschakelen?

- Windows opnieuw installeren.

- Een back-up maken van al uw belangrijke gegevens bij een nieuwe installatie.

- Bij aanschaf van een nieuwe computer alle belangrijke gegevens overzetten.

- Virussen en spyware opsporen en verwijderen.

- Nieuwe hardware installeren, zoals printers, scanners, netwerkkaart, enz.

- Nieuwe software installeren (of eventueel problemen oplossen bij een installatie).

- Thuisnetwerken aanleggen (draadloos beveiligd).

- Internet (ADSL/kabel) aansluiten en internet en e-mail instellen.

- Uitleg over verschillende programma's en Windows geven.

- Tips voor praktisch gebruik van uw pc.

- Advies voor dagelijkse/wekelijkse back-ups.

Computerwinkels zijn natuurlijk een prima plek om uw computer naar toe te brengen als u problemen heeft. CompuHulp heeft echter een paar voordelen:

a.. Ik kom bij u thuis langs. Geen gesleep met uw computer. Niet zelf alle stekkertjes aansluiten. U zit niet dagen of soms zelfs weken zonder uw computer. Overigens kunt u de computer of laptop ook bij mij thuis afleveren als u dat liever wilt.
b.. U kan zelf meekijken met wat ik doe als u dat wilt.
c.. Ik kan u direct vragen stellen met betrekking tot dingen die ik tegen kom, die eventueel aangepast moeten/kunnen worden.
d.. Ik kan u ter plekke adviezen geven hoe u in de toekomst bepaalde problemen kunt voorkomen. Kleine leermomenten om het zo maar te noemen.
e.. Ik kan u ook les geven in hoe u met de computer omgaat. Een aantal klanten belt mij om de maand voor een afspraak om hun opgebouwde vragenlijstje af te werken. Dit zijn dus vragen die heel erg op de praktijk gericht zijn. Kleine of grote problemen die zij in het dagelijks gebruik tegenkomen.
f.. En Ik reken een lager uurloon.
De kosten hiervoor zijn, het eerste uur ? 30, daarna ? 6.00 per kwartier, afgerond naar boven (inclusief BTW). Het eerste uur wordt altijd geheel in rekening gebracht, ook al ben ik eerder klaar. U kunt in die resterende tijd natuurlijk altijd vragen stellen.

Dus als uw pc problemen heeft, bel mij en ik zal het met plezier voor u oplossen!
Parasol
2005-11-12 10:14:11 UTC
Permalink
Post by Gerard Dekker
CompuHulp - Voor een goed contact met uw pc!
Dan zal je ook wel een goede oplossing hebben tegen SPAM

Ikzelf gebruik daarvoor een KILL-FILTER
--
P
S4B
2005-11-13 13:44:02 UTC
Permalink
Post by Gerard Dekker
De kosten hiervoor zijn, het eerste uur ? 30, daarna ? 6.00 per kwartier,
Gek, ik vraag tussen de 7 en 8 /uur. Meer is die kennis toch niet waard?
Wat sequentiele opdrachtjes uitvoeren...
--
S4B
"Pieces of different kindling often build the strongest fire"
Loading...